Extra service en communicatie

Wilt u de ‘vrije’ golfers op een laagdrempelige manier bereiken? Dan is het OGS Loyalty concept iets voor u. Door een uitgebreide dienstverlening aan te bieden, bouwt u zelf een database op van golfers, waar u rechtstreeks mee kan communiceren. En dit zonder alle administratieve zorgen!

European Golfclub
European Golfclub is onze D vereniging waar u gebruik van kunt maken op uw eigen golflocatie. Golfers die nog geen lid willen worden van de vereniging, of juist de vereniging verlaten, kunt u toch faciliteren op uw locatie. Via deze service zijn handicapregistratie, communicatie van aanbiedingen en golfstatistieken mogelijkheden om de golfer te binden.
European Golfclub kan in de volgende situaties uitkomst bieden:

  • Bij nieuwe golfbanen de vereniging en commissies op laten starten.
  • Bij ‘vrije’ golfers de handicapregistratie aan te bieden.
  • Bij het ontbreken van een vereniging op uw locatie.
  • Bij leden die nog niet in de vereniging willen instromen (voorportaal).
  • Bij leden die (tijdelijk) opzeggen bij de vereniging, maar wel regelmatig bij u spelen.
  • Als u de administratie volledig wilt uitbesteden.

De voordelen en mogelijkheden

Goede golfbalU kunt extra service verlenen aan uw jaarkaarthouders en businessclubleden door een handicapregistratie aan te bieden.

Goede golfbalDe software ondersteunt u in uw klantenbinding vanwege de extra servicemogelijkheden. Dit gebeurt voor u als baan kostenneutraal; de gebruiker betaalt.

Goede golfbalGebruik van deze software bevordert de binding van de ‘vrije’ golfer aan uw golflocatie of vereniging. U kunt de ‘vrije’ golfer makkelijk bereiken met behulp van onze communicatiemodule.

Goede golfbalAl onze software is web-based, ofwel het is een systeem dat volledig via internet functioneert. Geen moeilijke updates meer via een lokale server, maar eenvoudige updates online. Ongeacht of u een wedstrijd gaat aanmaken, gegevens wilt wijzigen of een rapport wilt uitdraaien, u heeft 24 uur per dag toegang tot het systeem, waar u ook bent.
Kijk voor meer informatie op www.europeangolfclub.nl 

De modules

Alle systemen zijn modulair op te bouwen. Zo hoeft u geen overbodige modules af te nemen en betaalt u wat uw ook gebruikt. OGS Loyalty kan op verschillende manieren worden afgenomen. Dit varieert van een basic variant tot een extra variant, waarbij European Golfclub alles uit handen neemt en u omzet garandeert per lid!

OGS Loyalty basic

OGS Loyalty basic
European Golfclub regelt voor u de gehele (handicap)administratie van deze doelgroep. Van de facturatie en debiteurenbeheer tot aan de uitgifte van passen. Het enige wat we u vragen is deze doelgroep te benaderen.

OGS Loyalty Extra

OGS Loyalty extra
European Golfclub regelt voor u de gehele (handicap)administratie van deze doelgroep: van de facturatie en debiteurenbeheer tot aan de uitgifte van de passen.

In tegenstelling tot het basispakket zullen wij actief voor u deze doelgroep gaan vergroten en uitbaten. Gezamenlijk bekijken wij hoe de marketing en sales voor deze doelgroep opgepakt kan worden.