Horeca- en kassasystemen

unTill Ordering Software is marktleider van flexibele kassaoplossingen, ontwikkelt door horeca specialisten specifiek voor de horeca. Voor de golfbranche biedt unTill een passende oplossing met een koppeling naar het OGS Systeem.

Het gebruik van unTill kassa’s heeft zich reeds bewezen. unTill kent het minst aantal aanslagen per handeling, waardoor de kans op fouten afneemt. De inleertijd voor uw personeel is dan ook zeer kort.

De invoering van uw automatiseringssysteem wordt van A tot Z begeleid. Een inventarisatie van uw behoefte, een voorinstructie, personeel- en managementtraining op locatie garanderen een geoliede implementatie van uw oplossing. Meer dan 1500 horecabedrijven genieten dagelijks van hun investering in rendement: unTill® als geld telt…

Door de exclusieve samenwerking die is aangegaan tussen OGS en unTill kunnen wij onze gezamenlijke klanten nog meer service leveren!

Kijk voor meer informatie op www.untill.nl

unTill® Software

Goede golfbalIntegraal systeem: Koppeling met OGS Software, alle software communiceert met elkaar.

Goede golfbalAutomatisering: Alle basisinstellingen zijn vooraf geïmplementeerd. U kunt direct aan de slag.

Goede golfbalBetrouwbaarheid: Meer dan 1500 horeca bedrijven genieten van de gemakken van de investering in unTill®.

Goede golfbalService en Aftersales: Door de 1e en 2e lijns helpdesk kunt u altijd op onze support rekenen.

De producten

unTill® onderscheidt zich in vele opzichten van de concurrentie. De sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing is onder andere wat u direct zal opvallen.

Kassa

Kassa

Rust en design
unTill kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Het gebruik is vanzelfsprekend, instructie voor basishandelingen is hierdoor overbodig. Hierbij worden meerdere talen door elkaar ondersteund. Iedere unTill installatie wordt op maat gemaakt. Met unTill begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven.

Functionaliteit
unTill heeft bewezen geschikt te zijn voor alle branches binnen de horeca met zijn specifieke wensen. De vraag is niet of unTill uw functionele eis aan kan, maar hoe deze is opgelost! unTill wordt continu ontwikkeld en aangepast aan de eisen van de hedendaagse horecaondernemer.
De kassa en het beheerprogramma vormen een geïntegreerd geheel binnen unTill. U beschikt zodoende ‘real time’ over gespecificeerde gegevens. U maakt zelf selecties per tijdseenheid, werknemer, categorie, artikel of combinaties hiervan. Voorts beschikt unTill over rapportages welke door het bedrijfschap horeca worden gehanteerd. De informatie kan worden weergegeven op scherm, worden afgedrukt op slipprinters of A4 printers. Exporteren naar een bestand of spreadsheet of mail behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uniek binnen unTill is het achteraf ‘tracen’ van alle kelnerhandelingen voor een optimale controle. Het dagelijks uitdraaien van een rapport is dus verleden tijd. unTill maakt voor u een dagafsluiting en u kunt rapporten op elk gewenst tijdstip opvragen.

Tijdsregistratie
Binnen unTill wordt tijdsregistratie voor verschillende doeleinden gebruikt. Natuurlijk wilt u graag de gewerkte uren van uw personeel inzichtelijk maken, maar ook bijvoorbeeld het tijdstip van de laatst geopende tafel of de laatste bestelling.

Reservering
Binnen unTill wordt tijdsregistratie voor verschillende doeleinden gebruikt. Natuurlijk wilt u graag de gewerkte uren van uw personeel inzichtelijk maken, maar ook bijvoorbeeld de het tijdstip van de laatst geopende tafel of de laatste bestelling.

Tafels verschuiven of koppelen?
Vanavond een andere tafelindeling omdat er een groep van 20 personen komt? Uiteraard moet dit voor uw medewerkers ook zichtbaar zijn op de kassa. Binnen unTill bent u volledig vrij in het koppelen en verschuiven van tafels, binnen enkele seconden!

Draadloze oplossing

Draadloze oplossing

unTill beschikt over de snelste draadloze bestelterminals in de horeca. De functies op de handhelds zijn gelijk aan die van een vaste kassa. Inwerken van personeel is dus niet nodig. Tussentijdse menuwijzigingen staan direct in de handheld. Uw bediening is vlot, altijd up-to-date en het serviceniveau ligt hoog. Door de optimale communicatie tussen restaurant en keuken zijn lange wachttijden of onvolledige keuken- en drankbonnen verleden tijd. En terwijl uw personeelskosten dalen, stijgt het aantal bezettingen per tafel en dus uw rendement.