Kwaliteit en Gebruikersgemak

Kwaliteit staat bij golf voorop. Er worden hoge eisen gesteld aan de baan, het clubhuis en de organisatie. Wij vinden dat software in dienst moet staan van de organisatie. Niet andersom. De kwaliteit van software voor alle gebruikers dient aan hoge eisen te voldoen. Zo bespaart u tijd en kosten in uw organisatie, terwijl de dienstverlening op een hoger plan komt. Een win-win voor uw back-office en uw lid of klant.

Voor ons staat het gebruikersgemak centraal. Het systeem is zo logisch van opzet en overzicht dat een gebruikersopleiding nauwelijks nodig is. Immers, iedereen wil het liefst op de golfbaan staan en zo weinig mogelijk tijd besteden aan onnodige handelingen.

Web-based

Al onze software is web-based, ofwel het is een systeem wat volledig via internet functioneert. Geen moeilijke updates meer via de lokale server, maar een eenvoudig update online. Hiermee bespaart u aanzienlijke kosten op uw serverpark. U heeft toegang tot het systeem vanaf iedere pc of werkplek, ongeacht of u een wedstrijd gaat aanmaken, gegevens wilt wijzigen of een rapport wilt uitdraaien. U heeft 24 uur per dag toegang tot het systeem, waar u ook bent. Dit verhoogt uw efficienty aanzienlijk en ideaal voor commissie en het management!

De Voordelen

Goede golfbalOns systeem is opgebouwd uit verschillende modules die naar behoefte kunnen worden aangeschaft. U koopt dus alleen datgene wat u daadwerkelijk gaat gebruiken. Zo bieden wij u altijd een passende oplossing.

Goede golfbalUw gegevens zijn zeer goed beveiligd door een dubbel back-up systeem en versleutelde codes over uw eigen data. Vertrouwen is goed, zekerheid is beter.

Goede golfbalNova Course is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen voor commissies, zowel individueel als klassikaal. Iedere module kan tot in detail worden uitgelegd, zodat het beste uit het systeem wordt verkregen.

Goede golfbalWij hebben een exclusieve Android en iPhone app ontwikkeld die u op de hoogte houdt van nieuws en aanbiedingen, uw score uitrekent en zelfs uw handicap bijwerkt. Gemak dient de golfer.

De Modules

Alle systemen zijn modulair op te bouwen. Zo hoeft u geen overbodige modules af te nemen en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. OGS Course bevat standaard: een CRM (klant/relatie volgsysteem), online facturatie, interne communicatie en voor elke gebruiker een persoonlijke pagina.

Tee Time Reserveringen

Tee Time Reserveringen

Door het grote gebruiksgemak is een uitgebreide opleiding niet meer nodig. Een koppeling aan een kassasysteem is meestal noodzakelijk. Dat kan aan uw bestaande systeem of wij kunnen dit voor u verzorgen.

Instellingen in het systeem kunnen naar eigen wens worden gedaan. Zo kan er bijvoorbeeld ingesteld worden wanneer en hoe er geboekt wordt (denk hierbij aan Twilight members). Zo kunnen alle verschillende doelgroepen zeer efficiënt gemanaged worden en luistert het systeem naar u en niet andersom.

CRM

CRM

De module OGS Course bevat standaard een uitgebreide ledenadministratie. In het CRM kunt u alle basisinformatie van uw klanten (businessmembers, jaarkaarthouders en clubleden) bewaren en wijzigen. Er is een archief en een lijst met recente opzeggingen, om zo de klantadministratie efficiënt te managen.

Door onze automatische correspondentie bespaart u enorm veel tijd en dus kosten.
Iedere gebruiker krijgt een persoonlijke pagina waarbij men zelf het eigen profiel kan onderhouden.

Wedstrijdbeheer

Wedstrijdbeheer

Eindelijk een wedstrijdprogramma wat zelfs door de baan te gebruiken is. U hoeft niet meer gebruik te maken van het wedstrijdprogramma van uw golfclub, maar een wedstrijdmodule waar u zelf wedstrijden voor uw jaarkaarthouders, businessleden, loyaltymembers en greenfeespelers kunt organiseren.

De wedstrijdmodule beschikt over diverse wedstrijdformats, zowel individuele wedstrijden als teamwedstrijden. Verder kunt u eenvoudig wedstrijden beheren en indelen, startlijsten maken, labels uitprinten en diverse uitslagen creeëren. Verder is er voor alle golfers een mogelijkheid om zich online in- en uit te schrijven en kunnen ze de inschrijflijst en uitslagen bekijken.