Kwaliteit en gebruiksgemak

De leden krijgen een persoonlijk pagina met de volgende functies: scorekaarten invoeren, inschrijven voor wedstrijden, tee times boeken, naw gegevens wijzigen, facturen betalen via onder andere iDeal, clubberichten lezen, lidmaatschap wijzigen en golfstatistieken inzien (o.a. gemiddelde scores; putts en greens in regulation). Op onze mobile app zijn veel van deze functionaliteiten ook te gebruiken!

U kunt uw leden makkelijk en eenvoudig online benaderen en volgen. De leden worden zo meer betrokken bij de club, wat een grotere dienstverlening geeft en dus een goede meerwaarde oplevert.

Web-based

Al onze software is web-based, ofwel het is een systeem dat volledig via internet functioneert. Geen moeilijke updates meer via de lokale server, maar eenvoudige updates online. Kostenbesparingen op uw serverpark zijn aanzienlijk. U heeft toegang tot het systeem vanaf iedere pc of werkplek, ongeacht of u een wedstrijd gaat aanmaken, gegevens wilt wijzigen of een rapport wilt uitdraaien. Het is 24 uur per dag beschikbaar, waar u ook bent. Dit verhoogt uw gebruiksgemak en efficiency aanzienlijk en is ideaal voor commissies en management!

De voordelen

Goede golfbalOns systeem is modulair opgebouwd. U hoeft alleen modules af te nemen die u echt nodig heeft. Zo voegt een systeem daadwerkelijk iets toe aan uw organisatie en wordt de slagkracht vergroot. Hiermee bieden wij u altijd een passende oplossing.

Goede golfbalUw gegevens zijn zeer goed beveiligd door een dubbel back-up systeem en versleutelde codes over uw eigen data. Vertrouwen is goed, zekerheid is beter.

Goede golfbalNova Course is altijd bereikbaar via de 1e lijnshelpdesk voor uw vragen. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen voor commissies, zowel individueel als klassikaal. Iedere module wordt tot in detail uitgelegd zodat het beste uit het systeem wordt verkregen.

Goede golfbalHet meest complete clubprogramma en het meest eenvoudige in gebruik.

De Modules

CRM

CRM

De module OGS Course bevat standaard een uitgebreide ledenadministratie. In het CRM kunt u alle basisinformatie van uw klanten (businessmembers, jaarkaarthouders en clubleden) bewaren en wijzigen. Er is een archief en een lijst met recente opzeggingen, om zo de klantadministratie efficiënt te managen.

Door onze automatische correspondentie bespaart u enorm veel tijd en dus kosten.
Iedere gebruiker krijgt een persoonlijke pagina waarbij men zelf het eigen profiel kan onderhouden.

Wedstrijdbeheer

Wedstrijdbeheer

De wedstrijdmodule beschikt over nagenoeg alle wedstrijdformats, zowel individuele-, als voor teamwedstrijden. Verder kunt u eenvoudig wedstrijden beheren en indelen, startlijsten maken, labels uitprinten en diverse uitslagen creëren. Er is voor alle golfers een mogelijkheid om zich online in- en uit te schrijven en kunnen de inschrijflijst en uitslagen worden bekijken. Ook kunnen de inschrijfgegevens individueel of iedereen direct uit het systeem gemaild worden.

Communicatie Center

Communicatie Center

Communicatie Center bestaat uit drie onderdelen. Het eerste deel is een interne berichten systeem. U kunt uw eigen nieuws delen met uw leden via de persoonlijke pagina. Ook is een onderscheid maken naar ledengroepen die het bericht wel of niet mogen zien mogelijk. Hoelang het bericht actief online moet blijven staan is een standaard instelling. Hierdoor lezen de leden altijd de actuele berichten.

Het tweede deel bestaat uit een extern berichten systeem, een nieuwsbrief functie. Leden en geïnteresseerden die zijn ingeschreven voor bijv. de nieuwsbrief, kunt u vanuit de nieuwsbrief module makkelijk bereiken.Niet vanuit een duur extern mailprogramma, maar simpelweg vanuit uw geïntegreerde systeem. Het aanmaken van diverse nieuwsbrief groepen en statistieken inkijken over de verzonden mailings, is standaard.

Het derde deel in het Communicatie Center is een automatische mail die een overzicht van alle mails uit een bepaalde periode nogmaals verzend. Uiteraard is de inhoud en de stijl die u graag uitdraagt instelbaar. Liever een bepaalde mail niet sturen is ook mogelijk.