Eindelijk software in dienst van uw organisatie die gegarandeerd kosten bespaart!

Nova Course, de reseller van het Europese golf software systeem Online Golf Systems. Het systeem is een uniek en complete webportal voor de golfmarkt.

Haalt u genoeg rendement uit uw golflocatie en kunt u verschillende klantgroepen benaderen? Besteedt u veel geld en tijd aan software terwijl u er niet 100% tevreden over bent?
Uw software voortaan zien als meerwaarde in plaats van een kostenpost?

Het zijn de alledaagse vragen die vaak opkomen. Wij vinden dat software een ondersteuning moet zijn binnen uw organisatie. En u mag er zeker geen tijd en geld mee verliezen. Tot op heden bestond er nog geen software die aan deze eisen voldeed.  Daarom is dit als uitgangspunt voor onze softwareontwikkeling genomen.

Door de samenwerking met diverse experts uit de golf- en softwarebranche, kunnen wij nu eindelijk een efficiënte oplossing bieden aan golfbanen en golfclubs!

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan komen wij op uw locatie een demo van het systeem verzorgen.

Kies het softwarepakket waar u meer over wilt weten:

Wedstrijdbeheer

OGS Course

OGS Course is onze software voor golfbanen. De basisfunctionaliteiten zijn: CRM en communicatie (klant/ relatie volgsysteem), online facturatie en een persoonlijke pagina. Uit te breiden met: wedstrijdbeheer voor businessleden en jaarkaarthouders, mail center en tee time reserveringen.

Lees meer…..

Communicatie Center

OGS Club

OGS Club is onze software voor golfclubs. Deze bevat standaard: CRM (lid/relatie volgsysteem en communicatie), mail center, handicapregistratie, uitwisseling met de NGF, online facturatie, creditmanagement, uitgebreid wedstrijdbeheer en een persoonlijke ledenpagina.

Lees meer…..

OGS Loyalty basic

OGS Loyalty

OGS Loyalty is de eigen gepatenteerde ondersteuning voor het binden van vrije regionale golfers aan een golfbaan of golfclub. Ook kan de club gebruikt worden voor het registreren van de handicap voor businessleden en jaarkaarthouders.

Lees meer…..

Kassa

OGS Horeca

Online Golf Systems en Nova Course hebben een exclusieve samenwerking met unTill, een van de grootste horeca- en kassasysteemleveranciers van Europa. Door de directe samenwerking, is een compleet golfmanagementsysteem mogelijk geworden.

Lees meer…..

Referenties

Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg neemt van ons het complete pakket af inclusief de horeca module van Untill. Vanaf nu kan er online gereserveerd worden op de baan en kunnen leden online hun persoonlijke profiel bijhouden.

Rhoon Golfcenter

Met de Course software en de TeeTime module kan Rhoon Golfcenter haar welbekende gastvrijheid en service tot een hoger niveau brengen.

Golf & Businessclub Bergsche Heide

Bergsche Heide is meer dan een hoogwaardige golfbaan. Het is de ontmoetingsplek waar mensen in een sportieve omgeving, genietend van een hoge kwaliteit, service en faciliteiten, elkaar leren kennen.
Bergsche Heide staat voor een bijzonder attractieve club, waar zakelijke en individuele ontmoetingen tot in detail worden gefaciliteerd. Aan de royale bar, in het restaurant, of in een van de vergaderfaciliteiten.
Naar verwachting zal de bouw van Golf & Business Club Bergsche Heide eind 2012 aanvangen. Dat houdt in dat het najaar van 2013 de eerste bal zal kunnen worden geslagen.

Golfschool Spandersbosch

Rondom de grootste natuurbrug van Europa – tussen Bussum en Hilversum – ligt, ver van alle verkeerslawaai, een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en met laagdrempelige tarieven voor zowel leden als greenfee spelers.
Beide banen zijn verrassend dankzij natuurlijke hindernissen in het terrein en onverwachte hoogteverschillen. Tegelijkertijd is het ook genieten: van de rust en de natuur. U hoeft niet van tevoren te boeken: leden spelen hier met de ballenspiraal en greenfee spelers krijgen een starttijd bij aankomst. U kunt dus ontspannen beginnen te spelen, en desgewenst eerst nog even rustig inslaan op de driving range.

European Golfclub

European Golfclub is onze eigen (digitale) vereniging waar u gebruik van kan maken op uw golflocatie. Golfers die nog geen lid willen worden van de vereniging, of juist de vereniging verlaten, kunt u toch faciliteren op uw locatie. Via deze service zijn handicapregistratie, communicatie van aanbiedingen en golfstatistieken mogelijkheden om de golfer te binden.