Landschapspark Bergsche Heide

Landschapspark Bergsche Heide (2011-heden):

De Bergsche Heide is een caleidoscopisch landschap van 500 hectare, waar meerdere inzichten, zienswijzen en denkbeelden samenkomen. Door deze met elkaar te verbinden ontstaat er een nieuwe kijk op energie, duurzaamheid, onderwijs, recreatie, vervoer, zorg, samenwerken en samenleven. Dat maakt de Bergsche Heide misschien wel de meest veranderingsgezinde regio van Nederland.

Bergsche Heide, het land van Vooruitstrevers.

  • Nova Course is sinds 2011 actief betrokken vanaf de planontwikkeling tot de stand heden: stap-voor-stap realisatie van natuurontwikkeling, landgoedontwikkeling, 18 holes golfbaan en diverse samenwerkingen met het lokale bedrijfsleven.

Klik hier om de trailer voor de Bergsche Heide te bekijken!

Bergsche Heide

Recreatiepark Kurenpolder

Recreatiepark Kurenpolder (1986-2003):

Aan de rand van de Brabantse Biesbosch vindt u De Kurenpolder Recreatie. Een 85 hectare groot gebied met camping , subtropisch zwembad, een zandstrandbad met ligweiden, speeltoestellen, een 9-holes golfbaan met minicourse, tennisbanen, skatebaan etc.. Het centraal gelegen grote meer geeft gelegenheid voor surfen, zeilen , waterfietsen, duiken etc..

Door naast het exploiteren van het watersportcentrum met surfen, waterskiën en catamaranzeilen, een 9 holes golfbaan te realiseren heeft Nova Course de basis gelegd voor haar toekomst.

Waterpark Veerse Meer:

 Waterpark Veerse Meer (1986-1991):

Nova Course heeft hier een watersport dependance gerund naast haar watersportcentrum in Hank. Met het geven van windsurflessen, verhuur van zeilboten, surfplanken en catamarans met ondersteunende activiteiten voor het Sport Hotel Veersche Meer en camping De Witte Raaf werd hier mede de ervaringsbasis gelegd in de recreatieve sector.